måndag 29 september 2008

då har man börjat blogga lite igen, men inte en endaste kommentar eller ett uppmuntrande ord har man fått för mödan. ;)

var och kollade på lägenheten idag. den var ganska ful faktiskt. hade dock potential att kunna bli mysig, men det var alldeles för mycket jobb, allt behövde bytas ut, från golv till tapeter. dessutom var utgångspriset 30 000 och hade höjts ytterligare nu när jonas ringde för att meddela vårt beslut. känns inte värt att lägga över 30 000 bara på själva lägenheten när man vet att det kommer att gå åt massa pengar att rusta upp också. inte i grums iallafall.
lite besviken är jag dock. hade varit så jävla skönt att flytta ifrån den här lilla skokartongen. och treor verkar inte växa på träd, så det var synd att det inte blev nåt.
hojta till om ni har en trea till salu eller vet någon som har det. :)

vid tvåtiden skulle vi ju till ikea, och jag passade på att köpa en strykbräda, (äntligen!) så nu slipper jag sitta på golvet och stryka. har strukit gardiner för glatta livet idag.
åkte till willys efter ikeabesöket. där var det kaos. de höll på att bygga om och ingenting stod där det brukade, om det nu ens fanns hemma. var alldeles utplockat i varenda kyldisk. så jag var rätt sur när jag kom hem. fast det viktigaste fick jag åtminstone tag i.

sen gjorde jag och jonas mat och städade lite. ska fortsätta städandet imorgon. tänkte försöka oss på en ordentlig höststädning.
ska försöka komma igång med tränandet på allvar nu också. måste bara skaffa ett nytt årskort för mitt har gått ut.

imorgon ska jag försöka lägga in lite bilder från när jag, mamma och marie var i grekland.
later!

0 kommentarer: