torsdag 30 oktober 2008

lina och jag har varit och pysslat i "hobbyverkstan" eller vad det nu heter, där man kan pyssla med allt möjligt roligt, som exempelvis måla keramik och göra egna smycken.
jag gav mig in på ett projekt som började som en god idé, men som sen i praktiken visade sig vara svårare än jag hade trott.
jag svor som en borstbindare, och var faktiskt nära att ge upp flera gånger, men skam den som ger sig! efter tre långa timmar var jag äntligen klar med mitt mästerverk och det såg riktigt proffsigt ut om man tittade på långt håll.
förresten intalar jag mig att det bara är charmigt om man ser att det är hemmagjort.
så marie, jag vill inte höra ett ljud om att det ser snett ut eller som att det ser ut som något en fyraåring skulle klara av att göra, för jag slet som ett djur för att få det hela i någorlunda skick.
det ska bli en julklapp, made with love, till dig sister.

annars har jag idag varit ledig, vilket innebär att jag har städat och fejat ganska mycket. såndär tråkgöra som man måste göra. och så har jag slagit in lite julklappar och varit och handlat med mor.

imorgon jobbar jag kväll, 14.00 - 21.30.
ska försöka sova rätt länge imorgon tänkte jag.
förresten håller jag på att frysa ihjäl. det är skitkallt ute.

2 kommentarer:

Nathalie sa...

åh,det är ju så kul att måla där! Va evigheter sedan jag var där och målade fjärilar! Tänk om man kunde ta sig tid att ta sig dit? =) Kul att du blev klar,och spännande med julklapp!

Buzaan sa...

Vart ligger målarstället nu? Har inte varit där på många år så jag har nog missat att dom flyttat de :P
Var så kul o gå dit o måla :)