söndag 6 maj 2012

Jodå, stockningen är bättre. Jag kämpar envist vidare med amningen ett tag till.

Jag och J håller på och rensar vårt förråd eftersom det var ÖVERFULLT därinne med grejer. Nu står en stor del av de sakerna nere i lägenheten istället, vilket gör att man måste kryssa fram mellan allting. En del ska kastas, annat ges bort till loppis och en del ska med till J:s stuga som han köpt. Eller ja, han har köpt skog och på marken råkade det även stå två små torp i bedrövligt skick. Tanken är väl att det ska rustas upp såpass så att det blir beboeligt och då kommer ju vårt gamla porslin och all annan skit som vi sparat på till användning!

Molly sover. Hon har blivit duktig på att somna i sin säng på dagarna. Igår blev hon 16 veckor. Och hon kan så mycket, vår duktiga lilla tjej. Just nu är händerna väldigt intressanta, både hennes egna och andras. Helst ska de vara i munnen. Hon skrattar högt (har dock bara hört det vid cirka 3-4 tillfällen ännu), hon vänder sig från mage till rygg och från rygg till mage, hon kan numera ligga på mage i ungefär 5 minuter och leka med en skallra (hon blir inte längre vansinnig när man lägger henne på mage), hon greppar saker och tar tag i allt som hon kommer åt, studerar det noga och vill gärna stoppa det i munnen. Det är så kul att se alla hennes framsteg! :)

I fredags var prästen här för att diskutera dopet. Det kändes jättebra och hon var lättsam och trevlig. Det kommer nog bli bra tror jag. Det mesta känns förberett och ordnat. Idag fick vi hit dopklänningen och den är så himla FIN! J:s mamma har gjort den. Den är virkad och alla som har döpts i den har fått sina namn broderade på den. Efter mina önskemål bytte svärmor ut de gula banden till rosa. Helt fantastiskt fin är den! Kul att hon döps i en klänning som gått i familjen också! På lördag är det dags, ser verkligen fram emot det!

2 kommentarer:

Emma - mamma till två sa...

Hoppas verkligen att sttockningen släpper så att det inte blir en böld utav det...

Kul och mysigt med dop!! :)

Trivsamma förändringar sa...

Skönt att mjölkstockningen ger med sig! Som om det inte skulle räcka med besväret att amma ibland...

Mysigt med dop, det kommer säkert gå jättebra!
Det där med upprustning av torp lät ju riktigt spännande!

Kram