onsdag 26 december 2012

Då var snart jul över för den här gången. Vi ska strax åka till min mormor och äta den traditionsenliga kalkonen, sen är det färdigjulat för i år.

Tänk, man stressar i flera månader i förväg (alternativt planerar och är ute i väldigt god tid), man lägger ut multum på julklappar (det är väl iPads och iPhones som gäller för barnen eller?) man lagar mat i flera dagar. Och sen swosh swosh så är maten uppäten på en kvart och klapparna öppnade på lika lång tid. Kvar är bara en massa ihopknycklat papper och trassligt presentsnöre. Och så sitter man där, övermätt, och trycker ändå i sig choklad från Aladdinasken. Och maten, den är man redan trött på. Dessvärre har man lagat så jävla mycket att man får äta den ända fram till påska! Eller åtminstone fram till nyår. Man anstränger sig och lägger ner så oerhört mycket tid och energi på EN enda dag. Julafton. Konstigt egentligen. Och lite dumt faktiskt. 

Nåväl. Vi har iallafall haft en fantastisk första julafton tillsammans med Molly och alla våra nära och kära. Och fina presenter har vi fått allihop också.

Nu vänder vi blad och ser fram emot nästa år. Jag känner på mig att 2013 kommer bli ett skitbra år. Mycket spännande som kommer hända och mycket förändringar i luften tror jag.

God Fortsättning på Er och Gott Nytt År!


1 kommentarer:

Trivsamma förändringar sa...

Har varit en mycket dålig bloggare en tid och även dålig på att besök bloggar. Nu har jag läst ikapp lite på din. Jag känner igen det där med maten. Jag håller på att bli galen, Ebba äter i princip ingenting... Gröten får jag i henne om jag distraherar henne med att peta på en snögubbes näsa. Antar att man kommer skratta gott åt det när hon blir större, men just nu är det inte det minsta kul!

Så söt hon är i sin julklänning, det är ju inte klokt att hon redan är ett år snart. Ebba är 15,5 månad, ja jösses...

Kram Maria