torsdag 12 mars 2015

Nej, det gick inge vidare på sjukhuset igår. Hon hade gått ner i vikt sen senaste vägningen för två veckor sedan. Bara ca 120 gram, men ändå. Hon ska ju gå UPP! Hon har ju börjat äta lite smått igen men det verkar inte göra nån skillnad. Det är så oerhört frustrerande detta när det känns som vi står och trampar på samma ställe hela tiden! Läkaren var tyvärr inte med denna gång. Det var jävligt synd. Jag har så många frågor som jag skulle vilja få svar på.

På kvällen kräktes S ett par gånger i samband med sondmatningen. Varför gör hon det?? Det är en av frågorna jag vill ha svar på. Tredje gången på 2 veckor som det händer nu. På sjukhuset tyckte de vi skulle öka på sondmaten ytterligare från ca 100-120 ml/gång till 150 men det kommer ju aldrig att gå om hon redan kräks av den mängden hon får?

M blev sjuk samtidigt som mig i lördags morse och har haft feber mer eller mindre hela tiden. Nu har hon börjat hosta som fan. Hon har knappt ätit på hela veckan men igår och idag har hon mest smuttat lite nyponsoppa. Ingen mat alls. Är så rädd att hon ska bli sådär sjuk som hon var förra året igen. Det började ungefär såhär då med. Sen blev hon inlagd närmare 2 veckor och fick sond osv. Det skulle jag aldrig orka nu. Jag har gråtit massor idag. Frustrationstårar och ledsentårar.

J är hemma i lägenheten och jag ska sova ensam med barnen hos mamma. (Vårt badrum renoveras hemma och vi har varken vatten eller avlopp.) Känns som det kan bli en orolig natt med dålig sömn. M hostar hela tiden och hon har dessutom sovit över 4 h under dagen!
Mitt huvud bultar, som det gjort hela dagen, och jag gör nog bäst i att försöka sova några timmar nu ifall barnen blir oroliga här inatt.

1 kommentarer:

Frida sa...

Vad tråkigt att läsa att hon inte gått upp något i vikt. Jättesynd att inte ni fick träffa läkarna. Du får ringa och jaga på dom så du får svar på dina funderingar.
Jag önskar så att jag kunde hjälpa till på något sätt. Jag skickar styrka till dig. Du är en fantastisk mamma och det är okej att gråta och vara frustrerad. Hoppas att Molly blir frisk snabbt så du kan släppa lite på oron. Kram!