torsdag 2 februari 2012

Åh, om ni bara visste hur mycket jag önskar att jag bara kunde sitta i soffan och hålla min dotter i famnen. Men på grund av den där jävla svanskotan kan jag inte det. Jag längtar verkligen.

12 kommentarer:

Mickis sa...

Åh, förstår verkligen att du längtar efter att få sitta och hålla din lilla tjej och gosa i soffan. Var svanskotan bruten? Hur lång tid kommer det ta innan du är återställd eller så att du kan sitta ner utan att få ont? Kan du vara uppe och gå något?

Många tankar och kramar!!

Essi sa...

Kämpa på kära Milla :)

Fia sa...

Hmm om jag bara kunde bli gravid efter min och min sambos 2 års försök hade jag kunnat ha ont i svanskotan och inte kunnat sitta mer i hela mitt liv!!!

Har följt din blogg det sista och förstår att du haft problem att bli gravid så snäääääälla sluta klaga!!!!! Tänk på oss andra som har samma problem som du som kanske aldrig kommer kunna bli gravida! Vi hade GLADELIGEN haft ont!!!!!

Sara sa...

Elakt sagt Fia! Jag och min sambo är uppe i över 4 års försök och vi har inte lyckats bli gravida en enda gång. Var glad för Millas skull istället. Jag tror hon gör sitt bästa trots sin smärta och ja, jag skulle oxå velat haft ont för att få ett barn men detta är Millas blogg. Hennes tankar och hennes känslor. När man varit med om det som hon var med om under förlossningen så får man "gnälla"! 2 år är inte lång tid. Kom igen när du provat i 4 år och till och med mer än det! Och till dig Milla - kämpa på, det kommer bli bra! :) Och Er dotter är ju bara sååå söt! Kram!

Anonym sa...

Styrkekramar till dig Milla!

Fia sa...

Sorry... Vet inte vad det tog åt mig faktiskt... Hade en sjukt dålig dag och råkade ta ut det här... Tar tillbaka det och ber verkligen om ursäkt! Självklart är jag glad för Millas skull och det värmer när det funkar!
Det ger en själv lite hopp!

Sorry igen Milla va absolut inte meningen!!

Zarah sa...

Du är stark! Innan du vet ordet av det så sitter du där i soffan med Molly i famnen och myser :)
Kämpa på!

Kramar

Unknown sa...

Åh jag förstår det, ser du några framsteg? Alltså blir det lite bättre för varje vecka? Håll motiovationen upp nu, du och lillfisen har ett helt liv framför er och rätt som det är så är hon alltför stor för att ha ro och vilja ligga och mysa i sängen.

Anonym sa...

Stackars! Hoppas det blir bättre snart. Finns där ingen typ av hjälpkudde eller så? Testat värmekudde?

KRAM!
/lising

Malin sa...

Jag blir faktiskt lite irriterad när jag läser vissas kommentarer.... Jag tror ingen kan föreställa sig det Milla går igenom, tror ingen skulle vilja genomgå det hon går igenom faktiskt! Jag vet att hon är sjukt lycklig över sin lilla dotter, hennes önskan är nog att kunna njuta och ta till vara på den första tiden fullt ut.. Jag tycker att du Milla, har blivit snuvad på konfekten, du är INTE värd detta och kan med rätta klaga.... Ur djupet av mitt hjärta önskar jag att jag kunde göra något för dig! Kraaaaaamiz M

Zara sa...

Det spelar ingen roll hur mycket man sett fram emot att bli mamma, hur tacksam man än är för det lilla livet eller hur synd det är om andra som har svårt att bli gravida, man har rätt att klaga när det blir skit ändå! Hoppas du mår bättre snart! Kan det hjälpa att gå till kiropraktor eller sjukgymnast kanske? Kram

Anonym sa...

Hur går för er?