söndag 26 februari 2012

Igår var jag och J i stan på lite trevligheter. Vi hade biljetter till A night at the opera, en hyllning till Queen. Jag kände mig jättestolt över att jag vågade mig ut ur lägenheten. Bra var konserten också! Bra som fan. Johan Boding har en riktigt schysst pipa. Och återigen slås man över hur fenomenala Queen är/var. Vi var på en Queen-musikal när vi var i London och det var helt fantastiskt.

Mamma passade Molly och det gick finfint. :)

9 kommentarer:

Marie sa...

*tummen upp*

Zarah sa...

Härligt att ni kom iväg och att du orkade vara kvar och se hela :)
Kram!

Emma sa...

Skönt att komma ut lite! Otroligt bra gjort av dig at du kom över den tröskeln! Du ska verkligen känna dig stolt över dig själv!!!

Jag var in till min BM när jag var på kontroll med Oskar så var jag lite tidig och stack in näsan och fick tid då. Dock så behövde jag inte undersökas eftersom jag varit på spec-mvc tidigare samma vecka. Det var lite prat och så bara.
Det är fort gjort att glömma när man är därinne. Det är så mycket annat... Men ring och fråga om dom inte kan gå in och kolla i journalen eller om du tar kontakt med din BM i Grums så finns det ett journalprogram som hon kanske kan gå in och kolla om det står något speciellt...

Trivsamma förändringar sa...

Vad härligt att ni fick komma iväg på något sånt!
Det brukar oftast gå så mycket bättre än vad man tror. Vi var iväg på julbord och lämnade Ebba hos mina föräldrar för en kväll. Det gick också jättebra, det är värre nu när hon börjat bli skeptisk mot "främlingar" och det bara är mamma som duger...

Förstår att det är ett extra stort steg för dig att ta när du själv inte är återställd. Bra gjort av dig att våga!

Kram

/Spökmamman sa...

Well done, dear! Well done! Härligt att ni hade en BRA kväll!

Mickis sa...

Vad härligt att ni varit ute på roligheter! Ja, vilka bra låtar de gjort!! Laddade faktiskt ner ett par av dem till ifånen häromdagen :)

Kram!

Anonym sa...

Kul att komma iväg :) tog låång tid innan jag vågade det, Alva var nästan 1 år, vi gick på bio. Det var evigheter sen sist så jag läängtar tills vi kan göra något :)

KRAM er fina!
Lisa

Malla sa...

men så skoj! och skönt att det gick bra men lilla sötisen! :)

Trivsamma förändringar sa...

Sv; Petra Andersson, Frida Nordh, Therese Grönberg (fd Jansson), Lena Jansson är dem som brukar vara där varje tisdag som är 82:or, och jag då förstås ;-)

Sammanlagt brukar det vara ca 10-15 st där. Vi fikar med lite frukost för 15 kr som Sandra fixar vid 10-tiden också brukar vi avsluta vid 11.30 tiden med att sjunga lite sånger för de små.

Vissa tisdagar anordnar Sandra lite pyssel.

Kram