måndag 19 november 2012

Hihihi! Spännande, J är och köper kök på IKEA till huset. Ja, HUSET har jag nog glömt berätta om. Vi köpte hus i Augusti. Ett riktigt renoveringsobjekt som vi nu håller på och grejar i.

Just nu är det bara ett tomt skal. Köket är utrivet och likaså badrummet. Allt gammalt golv är borta och tapeter nedrivna. Vi kommer göra iordning på nedervåningen nu först och främst, sen kommer vi flytta in kanske i februari/mars och ta övervåningnen lite pö om pö. Vi kommer att bo i matsalen i början tills sovrummen på övervåningen är klara. Det går det med. :)

Köket har vi ritat själva och det kommer bli så himla fint när det är klart tror jag! Känns jättebra. Fast jag vill att det ska vara klart NU.

3 kommentarer:

Marie sa...

Kul med husköp :)
Kommer garanterat bli jättefint när det är klart :)

Zarah sa...

Ja, ta övervåningen som det kommer! Vi har ju bott i huset drygt ett år nu och vi håller ju fortfarande på med köket och har inte ens börjat kolla efter tapeter till vårt sovrum :)

Ibland är det bra att bo in sig också innan man börjar greja.
Det blir klart så småningom! :)

Milla sa...

Haha! Ja men det är skillnad på hus och hus! Ert hus var ju beboeligt, tapeter och sånt är ju mest en smaksak. Vårt är ju nästan ett rivningsobjekt. Och inget kök eller badrum eller vatten. :-P så att bo in oss först är inget alternativ i vårt fall.

Dock är det inget drastiskt som ska göras på övervåningen till skillnad från nedervåningen. Lite färg och tapet och måla och sätta in badkar och nytt handfat och göra iordning i badrummet.

Jag är så otålig bara! Vill ha allt klart direkt. ;-)