onsdag 21 maj 2014

M hade gått ner 90 g sen förra veckan. De verkade dock inte bekymrade över det utan sa att det kan vara så, dessutom har hon vägts på olika vågar. De blev glada när de hörde att hon åt så bra igen och det är absolut inte prat på någon sond i nuläget. Så himla skönt! Vi ska kämpa på och jag ska själv kolla vikt så den inte fortsätter neråt och så får vi en telefontid om några veckor och återbesök i augusti.

Att S kanske också har mjölkproteinallergi var inte otänkbart sa de. De tyckte jag skulle börja äta mjölkprodukter igen och alltså provocera för att se om hon blir sämre igen. Hon har varit bättre de senaste dagarna, förutom igår när hon inte åt på 8 h för att hon skrek så och hade så ont i magen. :( 

Vi fick med en burk mjölkfri ersättning och sen kommer de skriva ut det sen i fortsättningen om hon verkar reagera negativt på mjölken när jag provocerar nu. Har inte ätit något med mjölk idag dock. Vill verkligen inte att hon ska må dåligt och ha ont nu när hon idag ändå verkar må ganska bra.

0 kommentarer: