måndag 12 maj 2014

Nu funkade inte ens amningen innan läggdags som det alltid brukar annars. Hon vägrar äta. Bara skriker. Hon tar tag och börjar men ger sig efter bara några sekunder. Psykiskt jävla skitjobbigt är det!

Hon åt senast 20.40 och då endast i några minuter. Hon har inte ätit "normalt" och länge (längre än 3-4 minuter) sen tidigt imorse.
Nu ger jag upp. Nu skiter jag i det här. Ungen kan ju för guds skull inte svälta ihjäl! Imorgon får J köpa mjölkfri ersättning så får jag prova om det funkar bättre.

4 kommentarer:

Zara sa...

Har dom.kollat så att inte barnen har reflux eller att det är nåt med magmunnen? När min M var liten har jag för mig de kollade det i samband med koliken... Eller så läste jag bara om det... Hoppas det vänder för er snart!

Milla sa...

Nej, de har inte kollat nånting. Kan man göra nåt åt det om det är det? Kräks man inte mycket och så om det är reflux? Eller så har jag bara fått för mig det!

zara sa...

http://www.magotarm.se/kanalen/artikelarkiv/refluxsjukdom-hos-sma-barn-vanligare-an-man-tror/
Behöver inte vara kräkningar... kolla länken, står att vissa "bara" har ont i magen och ej går upp i vikt. Finns medicin om det skulle vara det.

Milla sa...

Ska fråga doktorn om detta när vi ska in med M den 20e. Tack Zara!