torsdag 29 april 2010

Jag orkade inte skriva någonting igår som ni förstår. Det blev så sent, vi var inte hemma förrän strax innan 22.00. Jag var ju först och träffade min lärare för sista gången. Vi satt och pratade i 1,5 h om min praktik och om hur jag upplevt pluggtiden och sådär. Hon hade köpt tårta till oss dessutom! Gulligt. Jag kommer sakna henne, för hon har varit enormt stöttande mot mig under den här tiden. Betygen fick jag dock inte med mig hem utan de skulle skickas. Hon sa att det kunde ta tid och att jag skulle ringa in om jag inte fått dem om ca 2 veckor.

Efter mötet gick jag en kort sväng på stan innan jag gick hem till lillasyster för att umgås lite. Det var trevligt att få träffa henne. Strax innan klockan 18.00 kom svärmor och Jonas och hämtade mig för då skulle vi till Jonas syrra på yoga. Det var jättehärligt och avlappnande! Ser fram emot nästa gång, som är nästa vecka. Vi fick låna svärmors bil tillbaka till hem så vi passade på att gå in och handla massa mat på Willys på vägen hem, därför kom vi inte hem förrän skitsent. Då var jag snuskigt trött efter att ha varit igång hela dagen.

Idag har jag jobbat. Var så jävla trött imorse att jag knappt hittade till badrummet. Blä. Det har hållit i sig hela dagen den där envisa tröttheten. Jag har dessutom jävligt ont i halsen, så jag kommer säkerligen bli sjuk. Hann knappt hem från jobbet innan mor ringde och var på ingång. Vi åkte och hälsade på mormor och morfar och när jag kom hem ringde jag Robert som kom hit. Vi satt och softade i solen på min balkong. Nu är jag skittrött igen. (Fortfarande snarare.)

Imorgon jobbar jag kvällen. Har lite telefonsamtal att ringa och andra saker som ska fixas innan det.

0 kommentarer: