torsdag 1 mars 2012

Dagarna rullar på. Vi har haft riktigt vårväder här några dagar så vi har varit ute mycket. Superhärligt!

I övrigt vill Molly fortfarande inte sova på dagarna, förutom ibland när hon ligger i vagnen. Övertrött och gnällig bebis på dagtid alltså. Dock sover hon bra på nätterna och det är guld värt! Prickarna är kvar, men jag tycker de blivit mindre. De blossar upp när hon skriker eller äter. Ska be om ett pricktest nästa gång vi ska till BVC då jag är rädd att det kan vara mjölkprotein som hon reagerar på trots allt.

Hon har börjat le medvetet mot en och man smälter varje gång!

7 kommentarer:

Trivsamma förändringar sa...

Ebba sov ingenting på dagarna de första månaderna, det är först nu hon börjat göra det. Men har alltid sovit bra på nätterna, och det är som du skriver guld värt!

Glömde skriva att Maria Opperud (fd Ivarsson) också hänger med oss nere på babycafét.

Kom när du känner dig mogen för det. Jag var där när Ebba var 2,5 mån första gången. Bebisarna har ju inte så stor glädje av att komma dit som vi mammor har så åldern spelar ju inte så stor roll egentligen, utan det är mer när man själv känner sig mogen för att åka dit med sin bebis.

Kram

Malla sa...

härligt att det går bra för er! )

Zara sa...

Skönt att det rullar på, hoppas hon kommer till ro lite på dagarna också så småningom. Ang prickarna: har du testat att smörja med mjukgörande, typ miniderm eller locobase? Alice hade supermycket hormonplitor som genast blev bättre när jag smorde, sen verkar det som de får torr hud av plitorna också... Du har säkert redan testat, men det var nytt för mig iaf :) Hoppas det inte är allergi... :/ kram pårre

terese sa...

JA det är underbart med vår,
Jag säger som maddicken "Jag känner livet i mig"

Jane sa...

Maila mig på Jane81@hotmail.se så får du lösen till min blogg :)

terese sa...

Min lilla ger oxå svars leenden å även skratt å prat

Malin sa...

Hejsan

Vad tror du om att skriva både lycka och kärlek i ringen, ha ett ängel inuti, och 2 plattor med namnet samt en lite berlock i form av ett hjärta? >Tror det kan bli lite "rörigt" med ett stnsat hjärta också, då de blir lite större, och kanske passar bättre till ett längre halsband? Så det inte blir klumpigt menar jag....

kramiz M