fredag 28 mars 2014

36 besökare hittills idag och NOLL kommentarer till förra inlägget. Inge vidare det va?

Well. M är hos mormor inatt och jag och J prismärker lite mer kläder och leksaker som ska säljas på loppisen den 12/4. Inte så lätt med en skrikande S här. Sen är det allt annat som MÅSTE göras och hinnas med idag innan det är läggdags.

Väldigt trist att vi har så många måsten varje gång M inte är hemma och vi faktiskt har möjligheten att ta det lite piano. Vi skulle egentligen behöva vila. Iallafall skulle jag behöva det. Bara vila och ta det lugnt. Inga måsten. Det hade varit gött. Inte ens sovmorgon blir det imorgon för jag måste vara redo att åka härifrån nån gång efter 9.00 imorgon bitti. Det är lite som ska hinnas med då också nämligen.

4 kommentarer:

Marie sa...

Jag är här och läser men jag är dålig på att kommentera. Borde göra det mer för jag blir själv lite besviken när jag lägger upp på facebook och knappt ingen gillar det.
Lite bekräftelsebehov har man ju :P

Anonym sa...

De flesta kommenterar inte, av ren lathet kanske, det är oftast anledningen till varför inte jag kommenterar i alla fall :) Jag har också rätt många läsare, betydligt fler än vad jag känner folk i alla fall men ändå knappt några kommentarer :)

Jag bloggar dock mest för mina nära och kära som bor långt borta,ettsätt för dem att följa vår vardag. Sen är det kul att blicka tillbaka, jag har bloggat i 7-8 år! Mycket har hänt unde de åren. Bytt kille, gift mig, fått barn, bytt karriärbana och är snart klar med studierna bland annat...himla kul :)

/Marie

Popcorn79 sa...

Säger som ovan, de flesta som läser kommenterar inte, och för mig handlar det oftast om tidsbrist. Att läsa kan jag hinna göra, men jag sitter nästan aldrig vid datorn längre och att kommentera på mobilen är såååå drygt. Men med två barn på 3,5 och 2 år så hinns det inte med så mycket, och nu när jag skriver detta tar jag två minuter av min helt barnfria tid. Den är dyrbar kan jag säga, var flera veckor sedan jag hade en sådan...

Erika.Å sa...

Kan inte kommentera via mobilen av nån anledning ;)