tisdag 28 april 2015

Ber om ursäkt för dålig uppdatering igen. Men en snabbspolning igenom vad som hänt sen sist kommer här!

Signe har blivit av med sin sond sen en månad tillbaka! Det är så jävla skönt rent ut sagt. Och aptiten är tillbaka och nu äter hon som förut igen. Känns fantastiskt. Hon har börjat prata och göra sig förstådd mer och mer senaste tiden. Så himla kul!

Molly är mitt uppe i diverse utvecklingsfaser, treårstrots och "kan själv." Däremellan är hon världens snällaste, varmhjärtade och omtänksamma ungen jag vet!

För ungefär 2 veckor sedan flyttade vi in i HUSET! Äntligen är vi på plats. För tillfället sover vi 4 personer i matsalen, vilket inte är direkt optimalt men vi hoppas snart få färdigt sovrummen så vi kan flytta upp. Rörigt är det och kartonger och grejer all over the place. Men nu är vi iallafall här. Tillsammans. Att ha en gräsmatta som ungarna kan springa omkring på är guld värt!

Den sista nyheten är att vi väntar barn igen! Jag har knappt förstått det själv än tror jag. Men ja, jag är gravid med vår tredje diamant.
Har så mycket känslor av tacksamhet över att få vara med om detta en tredje gång i livet. Det trodde jag aldrig när vi kämpade år ut och år in för att få det där förbannade plusset. Att sedan äntligen lyckas bli gravid då... Det var det bästa som hänt mig! Ja, jag hade varit nöjd om vi bara fått ETT barn efter alla tårar och smärta och väntan och längtan. Men nu får jag uppleva det två gånger till. Helt underbart fantastiskt och absolut inget jag tar för givet.
I September blir jag TREBARNSMAMMA!

Vet inte om ni kikar in här alls längre men lämna gärna en kommentar så blir jag glad! :)