måndag 10 augusti 2015

Sommar. Eller vad man nu kan kalla det? Det har inte varit värst många fina, soliga dagar denna sk. sommar. Men lediga har vi åtminstone varit!
Skriver inte här längre då tiden inte riktigt räcker till tyvärr, men finns på instagram där jag uppdaterar mer regelbundet.

Annars då?
Vi trivs i huset, även om det fortfarande är MASSOR kvar att göra. Vi bor fortfarande alla 5 på nedervåningen i vardagsrummet /matsalen men hoppas sovrummen ska bli klara snart så vi kan få lite mer ordning på grejerna. Det är lite lätt rörigt nu kan man säga.

Vi håller precis på att göra en provocering med mjölk på båda tjejerna och har gett dom i ca 2 veckor nu. Än kan vi inte se något speciellt resultat åt något håll så vi kör på ett tag till.

I övrigt går vi såklart och längtar efter lilla humlan i magen! Det är mindre än en månad kvar tills vi äntligen får träffa vår lilla diamant och jag är så nyfiken på vem som döljer sig därinne! Lite stressad över allt som ska fixas innan bara. Det är ju endel som ska förberedas. Och jag som egentligen är otroligt välplanerad och brukar ligga steget före har inte koll alls denna gång. Vad fan har man med sig till BB liksom!?
Jag har skitjobbig foglossning och dessutom ont i ryggen denna graviditet och nu på sluttampen känner jag mig ganska orörlig och småirriterad över att gå runt och ha ont hela tiden. Försöker fokusera på målet och tänka att det kommer gå över bara bebisen kommit ut men det är svårt ibland.

Ville bara göra en liten uppdatering härinne, kanske mest för min egen skull, då jag förstår att det inte är så många som läser längre när jag aldrig skriver.

0 kommentarer: