onsdag 20 juli 2011

Egentligen har jag inte direkt något att skriva men tänkte ändå plita ner några rader. Jobbandet har gått bra idag och nu är det bara TVÅ DAGAR kvar och sen är det semester tamefan!

Imorgon efter jobbet ska jag till min frisör och göra nya slingor då jag fått utväxt snabbare än snabbt denna gång. Jag var ju där i maj och slingade mig, och då brukar det inte behövas förrän i höst sen eftersom solen brukar göra det blekt, men nu har det ju inte varit mycket till sol att prata om så det är kanske inte så konstigt. Dessutom tycker jag att både hår och naglar börjat växa som attan sedan jag blev gravid.

J jobbar borta vilket betyder att jag är gräsänka = skittråkigt. Men det gäller väl att börja vänja sig och gilla läget för från och med september kommer jag att vara ensam hela veckorna, och sitta och vänta på att det ska bli helg och J ska komma hem till mig. Nä, så illa är det inte. Ibland är det skönt att vara lite ensam också. Ibland.

1 kommentarer:

Jenny (buzaan) sa...

Oj nu har jag missat mkt, har ju aldrig tid över & blogga nästan, STORT grattis till bebisen i magen, va roligt för er, hoppas att allt kommer gå bra.. All lycka till er =)

Många Kramar =)