onsdag 27 juli 2011

Vi har precis packat ihop oss här och ska bege oss på en utflykt till södra delen av Öland och ett ställe som heter Ottenby. Frukost intogs i solen på verandan. Underbart! Startade även denna dag med att ta en springur på 4 km klockan 07.00 imorse. Denna gång var jag ensam. Det är en helt fantastisk sträcka att springa på. Man springer liksom uppe på en höjd på en skogsväg där man har skog på ena sidan och havet nedanför sig på andra. Breathtaking!

Egentligen skulle det bli mulet idag, men än så länge strålar solen från en klarblå himmel. Ottenby är tydligen känt för att det finns en massa fåglar och annat krafs, sånt som jag inte är sådär väldigt intresserad av. Vacker natur också förstås, och det är ju förvisso lite roligare att titta på. Men jag har tagit med bikinin och ett par böcker ifall J hittar någon sällsynt fågel att fotografera och jag tröttnar på fåglar och vacker natur.

Internetet här på vandrarhemmet funkar bara ibland, därför kunde jag dessvärre inte bjuda på några bilder från gårdagen, men jag hoppas på att kunna uppdatera lite ikväll istället.
Nu ska vi dra iväg! Hoppas ni får en fin dag!

Bjuder på en bild från igår kväll då vi satt på stranden och kollade på solnedgången.


6 kommentarer:

Annica sa...

Åh vilken vacker bild!

Anonym sa...

Ååhh sikken VACKER bild =)

MrsLi sa...

Otroligt vacker bild! ♥

Marie sa...

Fin bild :-)

Titti sa...

JÄTTEVACKER bild !!!!

Jenny sa...

Vilken vacker bild, ser ut som ett vykort! Den tycker jag absolut ska upp på väggen någonstans i lägenheten :). Mysig semester ni verkar ha :).

Kram