tisdag 29 november 2011

Idag har jag röjt lite hemma. Fortfarande är det KAOS, med stora bokstäver, men något bättre har det blivit. Jag och J ska ta tag i det på allvar till helgen har vi tänkt. Jag har även slagit in några julklappar och ringt och bokat tid för synundersökning för linser. Och så har jag och syrran varit hos papi och hjälpt honom få upp juliga gardiner och en stake i fönstret. Följde med syrran hem efteråt och vi har umgåtts och busat med Leon och käkat glass. Avslutade nu ikväll med att steka ett gäng pannkakor. Det har alltså varit en ganska produktiv dag ur mitt perspektiv sett.

Jag sov återigen som en liten ängel inatt. Vad glad man blir när man får sova!
Imorgon ska jag in till stan en sväng med mamma och Marie.
Bebisen har varit jätteaktiv idag och sånt gillas. Känner mig skitspänd över magen och har haft lite mensvärksliknande smärta i magen till och från, men inget värre.

2 kommentarer:

Zara sa...

Svårt det där med namn... men det blir nog Alice för oss :) Sen återstår det att se om namnet man valt passar när bebin väl kommer ut..

Caroline Elisabeth - Mamma till Jennifer sa...

Haha jag har tänkt tanken på oplanerad graviditet än en gång men eftersom jag fick min mens idag så borde det vara ganska omöjligt.. eller vem vet. Man kan ju få mensen trots graviditet haha. Nej då. Jag är inte gravid! :)

Tack! Jag hoppas också jag ska hitta energin igen snart.