torsdag 10 november 2011

God eftermiddag på er!
Man skulle kunna tro att det redan är kväll, då det återigen är så förbannat mörkt ute redan att man måste ha lamporna tända inomhus. Gråkallt och smådugg utanför fönstret gör att jag gärna sitter nerkurad i soffan nu. Jobbandet har gått fint, även om jag har lite ont i ljumskarna. Nu är jag ledig imorgon och sen jobbar jag tre dagar igen.

Igår eftermiddag när jag kom hem låg ett brev från Landstinget på hallmattan. Det var en tid till Specialistmödravården. IDAG! Kom alltså hem 16.15 igår, öppnade brevet och såg att jag ska vara där klockan 10.00 idag. Well done. Det gick naturligtvis inte heller att ringa och avboka eller ändra tiden igår heller med tanke på vad klockan var, så imorse direkt klockan slog 8.00 kastade jag mig på telefonen från jobbet och ringde in.

Min läkare på MVC sa igår att jag inte behöver gå på båda ställena om jag inte väldigt gärna vill, så min tanke var egentligen att avboka tiden. Pratade med en supertrevlig barnmorska som sa att hon tyckte jag ändå skulle komma på ETT besök åtminstone. Så det får jag väl göra då. Jag vet inte riktigt vad de har tänkt sig att göra med mig... Hehe. Det återstår att se. Jag fick iallafall en tid nästa vecka.

Bebis har varit jätteaktiv idag och sparkat och haft sig nästan hela dagen. Den lilla gullungen.

Nej, nu ska jag hänga en tvätt och sen blir det vilopaus i soffan. Detta jäkla väder gör mig TRÖTT.

0 kommentarer: