söndag 22 april 2012

Jag skulle så gärna vilja ha en bumbo till Molly, men de är så förbannat dyra! Jag blir lite snål faktiskt. Det känns inte som att hon kommer kunna/vilja använda den speciellt länge, så det känns onödigt att kasta ut så mycket pengar på. Har spanat på Tradera men där verkar de nästan gå för lika mycket som de kostar nya!

9 kommentarer:

Linda Griffin sa...

En bumbo är jag också sugen på att köpa lite senare :) Här finns det något billigare just nu: http://www.jollyroom.se/varumarken/a-d/bumbo.html

Kram!

Fröken solstråle sa...

Köp från blocket!!!! Där finns massor med billiga:)

Anonym sa...

Köp en av oss :) Det är Viktor som använder sin så vi har en helt ny rosa med bort ;)

Anonym sa...

Oj va svårt. Men 300:- ??

Anonym sa...

Ja tänk du :) Och 200 va ju bra ;)

Trivsamma förändringar sa...

Ebba har faktiskt använt sin ganska länge. Hon fick den innan jul när hon var ca 3 månader. Och hon använder den fortfarande, 7 månader gammal.
Trots att hon sitter själv nu så är det bra med Bumbon för då vet man att de inte trillar omkull när man behöver lämna dem en stund.
Jag ställer ofta Bumbon framför hennes gym, där gillar hon att sitta och leka.

Kram

zarah sa...

Jag har också kikat på både blocket och tradera men med frakt så blir det inte så billigt ändå. Synd att dom kostar så jäkla mycket! Liam vill sitta hela tiden nu, så jag får inte så mycket tid över till annat när jag sitter och håller i Liam :P

Mickis sa...

Har precis köpt en och tycker den är toppen :)
Aron sitter stadigt i den och verkar tycka det är ok....i 15 min som allt annat ;)

Kram!

Lilla K sa...

Hej,
Hittade din blogg när jag googlade på Bumbo. Måste bara säga, om du inte redan köpt en, så gör det. Väl värd varenda krona! Min lilla tjej älskar den! Och som någon annan kommenterat på din blogg, så är de "billiga" just nu på Jollyroom. :)
Tack för titten! Från en som både har dåliga dagar och inbillar sig att hon går på "diet", tränar och tappar kilon efter graviditeten, fast i själva verket inte kan låta bli någonting med choklad i och inte motionerar på andra sätt än att ta en promenad då och då, samt gräva i trädgården (som jag hatar)! ;)
Katrin