söndag 29 april 2012

Ingen bra dag idag.
Molly är så fruktansvärt gnällig. Hon skriker och grinar och gnäller hela tiden. Är övertrött men vägrar sova. Ger tecken av att vara hungrig men vägrar äta. Hon kan inte ligga ensam i gymmet och leka för då blir hon vansinnig. Bara smågnäller och gråter hela tiden. Jag har inte ätit lunch ännu och har huvudvärken from hell. Glamouröst värre.

Nu väntar jag på att J ska komma hem för att avlasta mig lite. Huvudvärken,  hungern och tröttheten gör att mitt tålamod inte riktigt är på topp längre efter en hel dag med gnäll från Mollys sida. Måste. Försöka. Äta. Något.

4 kommentarer:

Linda Griffin sa...

Stor kram! Hoppas du snart får avlastning och kan få lite andrum!

Anonym sa...

Dom dagarna är inte roliga. Skönt att han kommer hem så du får greja själv..

Kram

Malin sa...

Lilla Milla... Du är en alldeles fullt normal nybliven mamma, jag kan nästan lova dig att de bloggar du läser, framhäver allt i rosenrött, för det är lite "skamligt" att gnälla när man har en liten... Att vara småbarnsförälder är inte alls lätt, speciellt inte när man fått sin första, allt är nytt, man har inga erfarenheter och gör sitt bästa. Tveka inte på att du är en bra mamma, vi vet alla att du gör ditt bästa för Molly, och mer kan man inte göra. En sak är säker, jobbiga tider ersätts alltid med bättre tider, så håll ut.. Vad det gäller halsbandet, så beskriv från början hur du vill ha det... Kramis M

Frida sa...

Oj, ja här känner man igen sig. Undrar hur uttrycket "slänga ut barnet med badvattnet" uppkom? ;)

Jag brukade börja dagen med en kopp kaffe med grädde. Vi äter LCHF och man står sig väldigt bra på det, jag slapp hungersnödkänslor och blodsockerdippar som lätt uppkommer när man är alert konstant och amningen tar ju mycket energi.

Ladda batterierna på de bra dagarna och låt de dåliga passera. Vi har alla varit där.

kram*