fredag 20 april 2012

Jag håller på och fixar och donar och planerar inför dopet som ju inte alls är långt borta! Det känns som om jag har massor kvar att ordna. Idag har det beställts lite skivor med passande musik och så har jag skickat iväg en förfrågan till en tjej om hon vill fixa doptårtor. Dessvärre har tjejen som eventuellt skulle sjunga tackat nej, eftersom det visade sig att hon jobbar den helgen. Så nu står vi utan solist. Men det ska nog ordna sig. Hoppas jag(!)

Har köpt en gästbok som gästerna ska få skriva små hälsningar i till Molly och så funderar jag på hur jag ska göra med dukningen. Plastartiklar eller porslin? Om porslinet är "fult" är det bättre med plastartiklar eller känns det bara billigt? Ballonger ska införskaffas och lite dekorationer till sockenstugan där fikat ska vara efteråt. Mamma och jag ska till IKEA under veckan och där hoppas jag hitta det mesta. Mycket att fixa, så lite tid att fixa det på! Och kontrollfreak som jag är vill jag gärna ligga steget före och att saker och ting ska vara perfekta, eller iallafall någorlunda välplanerade. Gulp.

1 kommentarer:

Zara sa...

Dom har (hade?) fina papptallrikar på IKEA med silver- och gulddekorationer, är det såna tycker jag inte det känns billigt. Plastglas osv kan man ju dekorera med t.ex. sidenband. Det blir nog toppen vilket som! Här blir det inget dop. Storasyster M, som också skulle döpas, "tror inte på Gud och tycker inte om att bli blöt" så vi skippar det för A också.