lördag 6 oktober 2012

Idag har vi varit på barnloppis, närmare bestämt på Busungarnas Secondhand i Långserud. Den anordnas två gånger om året, en gång på vårkanten och en gång på hösten. Det var sååå mycket folk! Det gick knappt att röra sig därinne. Men lite saker hittade vi som fick följa med hem iallafall. En tygbok, en räknegrej med siffrorna 1-10, en plastgrej som man ska lägga i olika figurer i rätt hål, (Hrm, bra förklaring där! Låter verkligen som en JÄTTEROLIG leksak.) två par vantar - ett par stickade lite tunnare och ett par mer riktiga vintervantar. 

En gammal klassiker i bokhyllan hittade vi också - Nalle Puh och honungsträdet, ett par skor, en supergullig poncho, en mattallrik, samt en tjock jacka och ett par termobrallor i strl 86. De hörde inte ihop och jackan är rosa/brun och byxorna svarta men det går nog att använda det tillsammans ändå. :) Nu kommer det ju dröja rätt länge innan det kommer till användning men ändå. Även en resesäng i väska fick vi tag på. Hela kalset gick på 400-nånting, så det var väl inte så illa pinkat va?

Efteråt åkte vi hem till J:s pappa och fikade och gav Molly lunch. Nu är vi hemma igen. Jag tvättar och lilla M börjar bli trött, så det är nog snart dags för en tupplur.
0 kommentarer: