onsdag 28 november 2012

Ja, det varade inte länge med Mollys ätande. I 4-5 dagar ungefär. Nu är hon tillbaka som vanligt igen och maten tar TID. Dock sitter hon i stolen åtminstone så det är ju iallafall något att glädjas över. Värre är att hon vägrar dricka. I två dagar nu har hon vägrat dricka vatten. Idag har hon druckit en klunk på hela dagen. Och jag känner bara att jag inte ORKAR hålla på och truga och försöka med andra muggar, flaska, sugrör osv osv som jag annars alltid gör. Jag orkar faktiskt inte. Förhoppningsvis kommer hon väl att dricka när hon blir törstig. Jag har tröttnat på detta trugande och ältande och pockande och fjäskande. Så är det bara.


6 kommentarer:

zara sa...

Vad jobbigt... Vad säger bvc? Inga tips och tricks?

Milla sa...

Inte direkt. Men jag fick ett nummer till en barnpsykolog om det blir för jävligt(?!) Hon äter ju, men oerhört långsamt. Ointresserad liksom. Och varför hon inte dricker vet jag inte. Så länge hon ändå kissar okej får det vara såhär. Jag orkar inte hålla på mer. Sådär kul om hon fortsätter med dumheterna när hon börjar förskolan också, vilket är jävligt snart!

Saralill sa...

Jag får också luras och greja som nån jäkla mammacirkus när Märtha ska äta. Ibland ORKAR man bara inte.
Keep up the good work!

Anonym sa...

I förskolan blir allt bättre, där lär de sig av varandra och apar efter :

Milla sa...

Det är min stora förhoppning också. :-)

2 sa...

Kämpigt är det nog för dig, kan inte säga jag vet hur det känns för mina har alltid haft en bra relation till maten och att dricka vatten.

Hoppas det blir bättre för er så det fungerar för er båda.