fredag 24 oktober 2008

ey yo!

nu var det ett tag sen jag skrev igen. det är fan svårt att komma igång ordentligt efter mitt långa uppehåll. har liksom inget roligt att skriva om utan bara typ: "idag har jag jobbat. jag är trött." eller "idag har jag varit ledig, och har inte gjort så mycket." och det är ju inte så kul att läsa.

en glad nyhet är iaf att jag otroligt nog inte hade en hjärntumör! det var något som kallas för kristallyrsel, vilket är jävligt obehagligt, men klart mycket bättre än en tumör. tyvärr verkar det vara något som man inte blir av med, utan som återkommer och dessutom finns inget botemedel, men det känns ändå bra att ha fått ett namn på det och att veta att det inte är farligt.

well. idag har jag jobbat. jag är trött. ;)
igår var jag och sister mary inne i stan och lunchade med lina, johanna och johannas ganska nykläckta bebis rasmus. det var mycket trevligt. riktigt skoj att träffa johanna igen. och raz var supersöt. johanna har blivit mamma! helt otroligt. så himla kul.

imorgon ska jag återigen luncha (låter som att jag inte har nåt bättre för mig än att springa på lunchdejter hela dagarna, vilket inte är fallet. innan igår så har jag de sk. lunchdejterna varit nästintill obefintliga. rena sammanträffandet att det skulle bli två på samma vecka)
iallafall ska jag träffa lina, gabbi, jennie, mia och thea och äta på cheers.
sen ska jag jobba kväll. måttligt upphetsande.

jag lider för tillfället av kronisk trötthet. spelar ingen roll hur mycket jag sover, jag är lika trött ändå. jämt. alla säger att det säkert beror på vädret, men jag tror att det är nåt annat. inget livshotande, men kanske någon vitaminbrist eller järnbrist eller nåt.

nej, nu ska jag kolla på lite olika serier på datorn som har blivit min nya hobby, som tex "sjukhuset," (vilket inte är så jävla intelligent av mig att titta på egentligen, då jag börjar leta efter samma symtom hos mig själv som patienterna på sjukan har. men det är en bra serie.) och "vem vet mest" som är ett lite sådär lagom underhållande kvällsnöje.

1 kommentarer:

Mia sa...

Tjoho!
Åhh, gött att det inte va nån tumör då... kristallen får vi kalla dej nu! Hehe!
Ska bli kul med lunchdate imorrn minsann... :)
Madde följer med oxå, min nanny! Hehe!
Puss!