fredag 16 januari 2009

på jobbet förut berättade I att det var farligt att äta ipren om man vill bli gravid!
jag fick värsta paniken för jag äter det som om det vore smågodis, och jag vill ju skitgärna bli gravid snart! (nä, som smågodis äter jag det kanske inte riktigt, men jag tar det alltid vid mensvärk och huvudvärk.)
jag hade nämligen för mig att det bara var under själva graviditeten som man inte bör äta det, men tydligen gällde det även innan eftersom det är något ämne eller substans i som gör att det hämmar en eventuell befruktning.

oh lord. jag har ju ätit det under superlång tid. nu blir det slut med det med omedelbar verkan. från och med nu ska jag bara äta panodil vid mina krämpor.
själva ämnet kom på tal eftersom vi har två gubbar som äter en tablett som man inte ska ta i med händerna om man fortfarande är fertil, eftersom den kan ställa till besvär om man försöker få barn senare. jag är alltid jättejätteförsiktig med den och har alltid handskar på mig eller ber någon av mina arbetskamrater som, ehurm, ja, inte kan få barn längre, om hjälp.
lite överdrivet kanske, men jag tar inga risker!
iallafall så frågade jag I om hon kunde ta ut tabletten åt mig och då berättade hon det där om iprenen.
jag höll på att svimma.
nu är det säkert inte så jävla farligt som det låter egentligen, men jag har ju en lite lätt hypokondrisk ådra så det är lika bra att sluta med skiten helt.

om någon har råkat missa det, så längtar jag oerhört tills jag ska få äran att bli gravid och få bli mamma till ett litet knyte. inte för att vi försöker än eller så, men inom en ganska snar framtid ska spiralen väck och då får ni hålla tummarna!

1 kommentarer:

Pearldrop sa...

Vi har haft en gubbe med en sån där tablett också, minns dock inte vad den hette, minns du?? Och vi gjord eupp som så att de som var fertila, inte åkte dit alls helt enkelt. Så jaghar inte varit i närheten av den, annat än å sett på den I dosetten ;)

Ska hålla tummar åt dej, när det är dags!!