onsdag 13 juni 2012

Ni kanske tycker det är skittråkigt att läsa om detta hela tiden men just nu existerar inte så mycket annat i min skalle.

Nu har hon somnat 20.45 två kvällar i rad! Visserligen i min famn, men ändå. Sen har hon vaknat och velat äta en gång till inför natten och sen har hon sovit och ätit som vanligt och vaknat runt 08.30 på morgonen. Tänk om vi kunde få in det som rutin! Vad skönt det skulle vara. Innan har hon inte somnat förrän runt 23.00 ungefär och det är i senaste laget det. Hon verkar vara på lite bättre humör idag. Än så länge iallafall. Nu sover hon förmiddagsluren i sin säng.

Ni ska veta att era kommentarer och ert stöd och hjälp gör mig jätteglad. Tack, snälla, fina ni för era ord!

Zara: Boken "Växa och upptäcka världen" har jag redan. Den är bra och visst blir man lite lugnare när man läser att det är normalt att de håller på som de gör periodvis och att det oftast finns en förklaring till det. Hoppas Molly också snart blir mer nöjd!

Maria: Tror verkligen att det beror på frustration mycket i Mollys fall. Hon försöker sätta sig upp och åla iväg hela tiden, men kan ju inte och då blir hon jätteledsen och förbannad. Ja, av nån anledning känns det som att Molly är mer sur när vi är hemmavid, konstigt. Har en bumbo med bord, men Molly tycker inte den är speciellt rolig att sitta i fortfarande tyvärr..

Frida: Ja, det är nog mycket som händer i utvecklingen nu. Jag har testat både bärselen, babysittern och amningskudden... Det enda som duger är när man aktivt umgås med henne och inte ens det funkar varje gång. Fälla ner suffletten ska jag absolut testa! Som det är nu försöker hon sätta sig upp i vagnen hela tiden och promenaderna är inte direkt rogivande. Måste nog snart ta bort liggdelen också.

Anonym: När du säger det så är hon nog inte lika gnällig när mamma eller syrran har henne. Nu helammar ju jag så de har inte haft henne några längre stunder utan mig ännu.

Linda: Vad "skönt" det känns att man inte är ensam. Tack för din fina kommentar, den värmer!

Idag känns som sagt än så länge som en rätt bra dag så jag ska försöka njuta av den. I övrigt väntar psykologbesök för mig och så kommer mamma hit och ska sova här inatt.

1 kommentarer:

zara sa...

Solareturen hade jag glömt :) ja, lite bättre blev det nog av att prata med psykologen, men jag vet ju inte hur det hade varit utan:)