onsdag 20 mars 2013

Jodå. Vi lever. Lite mycket nu bara. Det är inte alltid lätt att få ihop pusslet, ändå har vi mormor som ställer upp oerhört mycket för att underlätta för oss. Ändå har vi bara ETT barn att ta hänsyn till! Jag beundrar alla er andra som klarar av art få ihop vardagen med fler barn.

M har varit jätteförkyld, febrig och hostig och var hemma från dagis hela förra veckan. Nu är hon "bara" hostig och snorig.

Jag har börjat jobba på ett nytt ställe. J har börjat lite smått på sitt nya jobb han också. Och så har vi ju renoveringen av huset.

M har sovit som ett normalt barn nu ett tag faktiskt, men inatt var hon vaken i över tre timmar igen! Well. Så länge det inte är varje natt står jag ut. Idag kändes det dock lite olägligt för jag ska på jobbkurs mellan 9.00-16.00. Men det är bara att bita ihop.

I övrigt kan jag meddela att jag längtar oerhört mycket efter våren och plusgrader nu!


5 kommentarer:

Anonym sa...

You aсtually make it seem so еasy ωith your
prеsentation but I find this matteг to be actually ѕomеthing that
ӏ think I would never undeгstand.
It ѕeеmѕ too comρleх and vеrу broad foг mе.

I'm looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

my blog ... mitesser entfernen

Frida sa...

vilken härlig mössa!
Men vad är det för konstiga kommentarer du får (på engelska). Verkar misstänkt.

Vad skönt att ni har haft några lugnare nätter, jag har precis gått från tre till 1 tillfällen att amma vår 7-månaders på natten så jag ser det som en liten vinst/delmål.

Jag har läst om barn som sitter framåt i vagnen sover sämre, hur har du henne i vagnen? Det har något att göra med alla intryck och att hjärnan inte hinner bearhbeta dem under dagen.

MVH

Milla sa...

Det är nåt jävla spam! Vet inte hur jag ska få bort det. :-(

Åh, vad skönt! Hoppas det håller i sig så nu då. Hur länge tänker du amma?

Hon sitter fortfarande vänd mot mig i vagnen. Det finns säkert många faktorer och saker som bidrar till den dåliga sömnen, jag försöker glädjas åt de bra nätterna nu och fokusera på dom. För vissa nätter sover hon som sagt helt normalt!

Anonym sa...

This is reallу interesting, Үоu're a very skilled blogger. I have joined your feed and look forward to seeking more of your fantastic post. Also, I have shared your site in my social networks!

Also visit my web page ... http://wallinside.com/

Frida sa...

jag tänker nog amma ett år, det blir ju automatisk nedtrappning i och med ju mer mat han får. Nu får han gröt på morgonen, puré mitt på dagen eller på eftermiddagen (grönsaker) och gröt tidigt på kvällen. Sen ammar jag runt 4 ggr per dag och runt 2ggr på natten. Men som sagt, när han är 1 år då borde han äta ganska mycket riktig mat så då kan jag nog sluta helt.