torsdag 7 november 2013

Idag är jag supermegajättetrött! Jag sov ändå ganska skapligt inatt och var bara upp två gånger. Men jag känner mig liksom ut gängorna, som att jag håller på att bli sjuk. Har sjukdomskänsla i hela kroppen.
Och så är jag så fruktansvärt TRÖTT. Sådär gravidtrött som man kan vara i början av graviditeten. Passade på och sov i 1,5 h nyss men det hjälpte inte ett dugg.

Vet inte om det är vanligt att bli såhär trött igen så långt in i graviditeten? Järnvärdet ligger ju bra så det är inte det som spökar heller. Eller så är det så simpelt att jag håller på att bli sjuk. Oavsett vad det beror på är det väldigt trist för jag orkar ju ingenting.

Har haft en del sammandragningar de senaste dagarna igen, min barnmorska ordinerade VILA.
Jag försöker vila i den utsträckning det går men med en snart 2-åring i huset är det inte det enklaste. Och nu när jag "går hemma" blir det ju att jag automatiskt sköter det mesta av hushållsarbetet och handling och hämtning/lämning på dagis osv. Men jag bör nog strunta i det så gott jag orkar hålla händerna borta och låta J ta mer ansvar för den biten även om han jobbar.

Snart dags att hämta lillbruden nu. Ska bara försöka vakna ordentligt först.

2 kommentarer:

Sara sa...

Kul att du är tillbaka! :) Har kollat din blogg varje dag och hoppats att du skulle uppdatera. ^^

Milla sa...

Hej Sara! Vad roligt att du kikar in och framförallt att du kommenterar och lämnar ett avtryck. :-) ska försöka skriva mer regelbundet och även om jag skriver mest för min egen skull är det alltid kul att ha någrnågra som läser och ger lite gensvar ibland. :-)