tisdag 24 februari 2009

Jag har kommit på att det kanske är dags att bli vuxen och börja använda versaler i början av meningar, istället för att vara en lat slacker och bara skriva med små bokstäver för att det är så smidigt och går snabbare. Jag kommer säkert att glömma av mig ibland, men det bjuder jag på.

Imorse blev jag väckt av att hemtelefonen galet och högljutt basunerade ut de välbekanta tonerna till "Auld lang syne", satte mig yrvaket upp och vevade med armarna och fattade inte riktigt vad som hände. Förstod efter en stund att det var telefonen och bad Jonas svara.
Det var till mig. Från jobbet naturligtvis. Fan, vad jobbigt det är att vakna av telefonen, för att sen behöva stresskynda sig iväg. Särskilt när man legat vaken sent och kollat på "L Word." Samtalet kom 07.50, och jag var på jobbet 08.15. Och då ska ni veta att jag DUSCHADE och TVÄTTADE håret först. Jonas skjutsade mig såklart. Men ändå. Respekt! Tror aldrig jag lyckats göra mig redo så snabbt.

Dagens jobbigaste har ändå varit allt jävla tjat om kronprinsessan Victorias förlovning.
Jag blir så trött. Har säkert hört "nyheten" minst tjugo gånger idag.
Och de har satt in extranyheter på grund av detta och förut hade de en jävla presskonferens.
Det hade väl räckt om de hade sagt: "Och nu kan vi berätta att Kronprinsessan Victoria äntligen ska förlova sig med sin Daniel." Punkt. Och gått vidare till de riktiga nyheterna. Det existerar faktiskt i allra högsta grad viktigare saker än så. Krig och andra ledsamheter.
Jag blir rent ut sagt förbannad och lite rädd också, när en sådan "nyhet" får ta så mycket plats i nyhetsmagasinen.
Och därmed ska jag sluta tjata om saken, för att inte ge händelsen mer uppmärksamhet än den förtjänar.

Slutade jobba 16.00 och då kom Rebecca och mötte upp mig, sen tog vi oss en skön promenad runt Grums. Mycket härligt. Dessvärre hade solen nästan försvunnit bakom molnen när vi begav oss ut.
Var galet sugen på en vaniljsemla på vägen hem (det är ju fettisdagen) och ringde Jonas för att övertala honom att komma och hämta upp mig så vi kunde åka och köpa oss en varsin. (Jag hade ingen plånbok med mig.) Han orkade inte, så jag fick ingen trots allt. Är i skrivande stund fortfarande sugen, så jag tror jag ska utnämna morggondagen till fetonsdag och köpa mig en imorgon istället.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det är meningen att man ska utgå ifrån sig själv på den där grejen.

Åsa har lagt ner sin blogg helt!

Anonym sa...

Nja, music and music...
Blir i alla fall psalmer som ska sjungas, haha. Fast jag håller väl troligen käft, kan hålla i E då så jag inte "kan" kolla i psalmboken :P

Måste stoppa i mig nån föda nu.
Hungrig och sugen på något! Men vad äter man när man försöker gå ner sina sista 2 graviditetskilon och vill bli av med putmagen som E lämnat efter sig??

Anonym sa...

Oj va snabbt du kom iväg!!!

Ja fick massa skumma jobb som väktare inom vården, restayranger osv.. En stor bunt papper!!!
Jag har att göra ett tag..

Anonym sa...

Haha väktare, vårdbiträde menade jag hahaha lät helt sjukt =P

Anonym sa...

haha jaja visitera stökiga vårdtagare vor väl ett underhållande jobb =P NOT.
haha.. FL:Familjeliv.. =)

Anonym sa...

Jag tränar så mycket jag hinner (d.v.s. simmar 1 gg i veckan de gånger jag ej är sjuk + snabbpromenixar med vagnen + "styrketränar") och äter redan nyttigt...

Något måste ha hänt efter graviditeten för jag lyckas ta mig fan inte få bort de sista 2 kilona! Ändå gör jag ju samma saker som förr. Men vissa verkar ha segare kroppar än andra så jag får väl ha som mål att vara "i form" till Emilys 1-årsdag. Omgivningen tkr redan jag är i form, men JAG vet ju att jag INTE är i den form jag var i förut och det är dit jag ska. *bestämd*

GUD vad tråkigt för dig att få all denna info! Sorry.

Hoppas du får en kanondag - utan psalmsånger ;-)

Anonym sa...

haha va det inte=)
Då vet jag inte vem det var som frågade det =)

Ja ett jvla tjöt om kronprinsessan och förlovingen, både på radio och tv.. finns viktigare saker. Låt dom va...liksom...