söndag 15 februari 2009

idag har jag jobbat.
illamåendet var borta imorse när jag vaknade. skönt det.
nu är jag hemskt trött. det är inte kul att gå upp så jävla tidigt på morgonen. speciellt inte på en söndag. då SKA man inte gå upp innan klockan slagit sex. helst inte innan tio heller.
promenerade hem från jobbet och det var skönt att få komma ut i solen och få lite frisk luft även om det var skitkallt ute. låren och rumpan var kalla som en fryst pirog när jag kom hem.

nu sitter jag i soffan under en filt och funderar på om jag ska nappa lite eller se en film?
dessvärre lutar det nog åt att ta en tupplur. är sjukt slö.

6 kommentarer:

Sara sa...

nej det är inge värre :) förlåt att jag inte hämtade er i fredags!! nästa gång kommer jag, jag lovar ;) vilken festmiddag han hade gjort Jonas. Jag och christian åt pizza vi, haha. men det gick så bra så :) hade nog inte uppskattat en festmiddag med en svullen tunga ;) ses å hörs smulan! pussis

Anonym sa...

Oj, vad svårt med priset! Men vad sägs om... *tänker*... 80kr + frakt?

Anonym sa...

Jamen det blir bra! 105kr + frakt. Kan ta reda på vad frakten blir till imorgon (orkar inte hämta grejerna från garderoben nu - trött!).

Jadu... Det går ju att föra över pengar till mitt bankkonto t.ex. Det är väl nästan enklast så. Och när jag ser att du gjort det postar jag paketet direkt =)

What do you think??

Sara sa...

okej, det blir nog bra detta :) vill bara att det sk läka direkt men det är väl för mycket begärt :P haha.. ska bli skönt när man vänjer sig med tt käka med den och ha den i munnen utan att tänka på den hela tiden! hehe hade godis, pussss

Anonym sa...

Håller med, hoppas fegheten förlorar, jag vinner massor av miljoner...då du tjejen, lämnar vi kommunen, hihi... kramiz M

Anonym sa...

Hej hej! Jodå, frakten är kollad och den kommer att gå på 58kr. 36kr för själva vikten + 12kr för att det är skrymmande. Totalt inkl. overall och strumpbyxor alltså 163kr.

Om du ger mig din mailadress kan jag maila dig mitt kontonummer och du din adress och allt sånt där nödvändigt =)