tisdag 17 februari 2009

min nya arbetsförmedlare fredrik, eller fredda som jag kallar honom, var jättesnäll och hjälpsam. precis som en vettig arbetsförmedlare ska vara.

efter mitt möte med fredda mötte jag upp rebecka för en promenad, som blev till en riktig långpromenad! vi gick ner mot lassehsall och trulsen. vi var ute i två timmar. superskönt var det, fast det var lite rått och kallt trots termobyxor (eller termosbyxor som jonas råkade säga i en sk freudiansk felsägning häromdagen) och mössa.
det blev såklart endel jobbsnack, men det är skönt att kunna ventilera med någon som jobbar på samma ställe och som är med om samma saker som jag själv.

under promenaden ringde lina och tipsade om ett jobb jag kunde söka, och frågade även om vi skulle ta en liten promenad i afton. jag tackade ja, och tänkte att det får bli en kortis. det slutade med att vi var ute i en och en halv timme!
så nu har jag ont i höger höft av allt promenerande. jag har säkert gått typ 30 000 steg eller nåt, skulle varit kul om jag haft stegräknaren på mig för att se.
nu kan jag iallafall trycka i mig vaniljsemlan (som jag köpte på väg hem från arbetsförmedlingen) med gott samvete.
det var trevligt att träffa lilla lina en sväng, var ett tag sen sist.

nu ska jag gå och laga kvällskrubb till mig och jonas.


nej, det är inte stigen som går till evert. det är vägen som går till lassehall.
isen såg ganska tjock ut, men vi vågade oss inte ut på den.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fina korten blev =) Tack för promenaden, det får vi snart göra om =)

Marie sa...

Ska det vara semla ska det vara vaniljsemla :-)

Anonym sa...

Tänk att det är så fint häromkring :) Nästan så man blir lite bitter över att man inte trycker fötterna i skorna och går ut och ser sig omkring lite oftare.. Tokigt.