måndag 9 februari 2009

jag har sovit oerhört dåligt inatt, jag skyller på månen.
är sur över att jag knappt jobbar någonting alls nowadays. jobbade förvisso idag och igår, men lägg till förra veckans torsdag också så har du hela min månad. tre jävla turer.
ringde och försökte tigga till mig lite mer jobb, men det gick inget vidare. fick endast en delad tur den 22:e. fy fan. och då har inte den där jävla vikariebanken ens trätt i kraft än.

jag har ändå känt mig ganska duktig idag då jag har klarat av en arbetsdag trots min ofattbara trötthet, slängt iväg ett mail till skolan och kollat ams efter lite jobb att söka. hittade typ två.
skulle ha varit och tränat box, men jag har så jävla ont i den där knölen som sitter på handleden. vet ej vad jag har gjort, men det är säkert någon jobbrelaterad händelse som är orsaken till smärtan. dessutom är jag ju skittrött och inte ett dugg pepp på att träna.

2 kommentarer:

Buzaan sa...

Brukar oxå skylla på månen när den är full :) sover alltid dåligt när de är fullmåne :(
Har inte heller jobbat mycke denna månaden o de suger.. O ja regga mej på vikarie banken för 1 vecka sen imorn o har inte än fått lösenord.. fick ett mail där de stod tack för ditt intresse vi återkommer när ett utval bland alla sökanden är klart.. Så ja vet inte ens säkert att ja får bli med heller.. De suger verkligen!! O man blir enormt depp.. Kram

Pearldrop sa...

vikariebanken träder i kraft den 12:e.. sitter med den nu, shit, krånglig..