måndag 6 december 2010

Ikväll ska jag lägga mig typ 20.00. Eller kanske lite senare. 20.30. Senast.
Annars kommer jag inte palla att gå upp i svinottan imorgon. Bussen går tydligen 05.30 från Säffle, så det gäller att vara uppe med tuppen.

Det ska bli roligt, även om jag fortfarande inte har koll på vad jag ska köpa till vem, vilket hade varit att föredra i julträngseln på Gekås. Hade varit skönt att bara stövla fram till hyllan man letar efter, norpa åt sig det man ska ha och sedan gå vidare till nästa. Nu måste jag liksom reka och jämföra och tänka. Allt detta med tusentals kärringar runt mig som river och sliter i grejerna. Sådär kul.

Jag ska snart gå till affären och proviantera lite inför morgondagens resa. Är redan sjukt trött och det känns som om jag har massor med saker att fixa - föra över pengar till M för bussresan, kolla så jag har nog med pengar på kontot med mig, fixa färdkost, ta fram lämpliga kläder, duscha, (för det tänker jag INTE göra imorgon bitti) laga middag, försöka få lite ordning på listan som jag ska ha med, hitta plastsäckar samt en scarf att knyta i kundvagnen osv. Smågrejer som ändå tar lite tid. Och allt detta har jag tänkt hinna på fyra timmar. Good luck. Jag borde nog sätta igång.

0 kommentarer: