torsdag 16 december 2010

Klappen blev fixad. Hittade dock ingen ny outfit för kvällen så jag fick ta min backup-klänning som jag packat ner in case of emergency. Lite i somrigaste laget, men jag längtar till sommaren och tyckte att man visst får se lite somrig ut mitt i vintern om man nu känner för det.

Köpte mig en mysdress på stan istället för kvällsoutfit. (Den kommer bli vinterns kvällsoutfit hemmavid, det kan jag garantera!) Jag var hos syrran några timmar också och gosade med Leon och umgicks.

Sen var vi ute med jobbet och käkade. Jag åt spenatfylld tortellini med quorn och chèvresås och massa gottigt i. Det var utsökt. Och trevligt hade vi också! Jag har haft tur som fått så himla goa arbetskamrater. Klockan bara svischade iväg och plötsligt var det dags att bege sig hemåt igen.

Nu ska jag snart gå och lägga mig faktiskt. Imorgon ska jag till fertilitetskliniken och undersöka mina äggledare kl. 09.00 och sen ska jag iväg och jobba kvällen. Busy, busy.
Är nervös för undersökningen då jag vet att det är mycket obehagligt och kan göra ont. :( Men vad gör man inte för att komma ett steg närmare sin framtida bebis!


6 kommentarer:

Malla sa...

vilka fina bilder på dig - jättesöt klänning!!

Essi sa...

Vilken söt klänning det var...passar dig bra!

annica sa...

Jättefina bilder, fin klänning, den passade du jättebra i! Roligt när man har bra arbetskamrater, det har jag också :)

K sa...

Finfina Milla! <3

Therese sa...

Fina bilder! Och klart man får klä sig somrigt mitt i vintern när man har en sån fin klänning :)

Anonym sa...

Fin du är :) älskar klänningen!

Lycka till med undersökningen - kommer gå bra!!!

Kram Lisa