tisdag 28 december 2010

Jo, det blev julafton i år igen.
På jobbet började vi med att tomta för de gamla. Mina två arbetskamrater hade till och med en varsin mask på sig och jag hade fått låna en tomteluva och sen gick vi runt till alla på vår avdelning och på avdelningen bredvid och hälsade godmorgon och önskade God Jul. Det var mycket uppskattat! Jag försökte filma lite med mobilen. Hähä.

Gud, vad vi skrattade! Först skrattade vi när vi kollade på den ena tomtemasken - den hade så hög panna så det såg inte normalt ut! Sen skrattade vi när vi tittade på den andra masken som inte hade något "gummiansikte" utan bara en luva som satt ihop med lite skägg. G såg inte klok ut när hon drog på sig den. I gick runt och sa "Ho, ho, ho!" resten av dagen.

När jag kom hem var det återigen dags för att snabbt hoppa in i duschen. Tog Leon lite snabbt först så att syrran kunde äta i lugn och ro. Klockan 14.00 var det dags att vara hos moster S för att fira jul. Där vankades god mat och många skratt och som vanligt hade vi en tomte som kom och delade ut klapparna.

Sen åkte vi vidare mot stan för att fira med J:s familj. Där var det fullt hus. Lite mer mat trycktes ner och klappar öppnades. Jättemysigt hade vi, men även nu var jag så trött att ögonen gick i kors på mig! Jag är ingen ungdom längre, det är tydligt! Det har varit väldigt intensiva dagar. Kom hem runt 22-tiden ungefär och 22.20 låg jag i sängen. Sov i över tolv timmar. Välbehövligt!

Men julafton var rolig och mysig, trots min oerhörda trötthet.

Årets tomte.

0 kommentarer: