torsdag 31 januari 2013

Igår var vi på BVC för 1-årskontroll. Liten är nu 72,5 cm lång och väger 7928 gram. Hon är en liten och nätt dam, men följer numera sin egen kurva.

Sen var det sprutdags. M skrek i högan sky redan innan sprutorna ens plockats fram och än värre blev det sen. Stackars.
På kvällen blev hon jättegnällig och supertrött och somnade i min famn innan läggdags.

Febern var ett faktum imorse så det blev inget dagis för henne.
Hon vägrade ta flaskan imorse och även gröten vägrade hon. Några timmar senare lyckades jag få i henne lite gröt. Och sen har hon ätit små miniportioner resten av dagen.

Om hon varit klängig och mammig tidigare är det ingenting mot vad hon varit idag. Hon har sovit mycket och mest legat på mitt bröst, alternativt gallskrikit/gråtit hysteriskt när jag råkat ändra ställning i soffan eftersom hon varit rädd att jag ska sätta ner henne på golvet, eller när jag fick äta min kombinerade lunch/middag runt 18.30 och hon fick sitta i sin stol.

Mitt på dagen kändes hon något piggare så jag trodde faktiskt hon skulle kunna gå iväg till förskolan imorgon, men nu under kvällen hade hon 38,7 i temp igen och har varit jättehängig och inte alls mått bra. Som tur är kommer mamma hit imorgon och vabbar/är barnvakt så jag kan göra min första arbetsdag sen November 2011 som planerat. Det blir intressant!

Nu har hon fått Alvedon och sover äntligen efter att ha skrikit massor och inte kunnat komma till ro under en längre stund.

0 kommentarer: