tisdag 31 december 2013

Idag hade vi tid på Specialistmödravården för inskrivning. Klockan 10.00 skulle vi vara där. 10.30 fick vi komma in på ett rum och det var nog rekord, jag har ALLTID fått vänta trots att jag haft tid bokad och alltid fått komma in minst 45 minuter försent. Idag hörde jag en arg tjej i väntrummet som skällde på en barnmorska, hon hade fått vänta två timmar och sen ändå inte fått träffa läkare vilket hon var där för. Skärpning!

Jag trodde ju i min naiva hjärna att man skulle få träffa barnmorska, läkare och narkosläkare tillsammans och att de liksom skulle gå igenom sin egna del i det hela osv. Så var det ju inte. Barnmorskan kollade bara ctg så bebisen mådde bra och tog ett blodtryck på mig. Sen lämnade hon rummet. Efter typ 20 min kom en läkare. Hon ställde lite frågor och förklarade snabbt hur det gick till vid snittet. Ingen hade koll på nånting om vem som beviljat mitt snitt eller så. Jag fick berätta att det var läkaren på den privata mottagning jag går på och ge dom min journal som de bara kastade ett öga på.

Sen blev jag skickad till lab för att ta blodprov för att sedan gå till operation väst och träffa narkosläkaren. Han var jättebra. Snäll och ödmjuk och förklarade bra vad som kommer hända därinne och svarade på de frågor jag hade. Kände mig något lugnare när vi gick därifrån, men jag är fortfarande sjukt nervös! Jag hade som sagt tid kl 10.00 och 12.30 var vi klara!

Men nu är jag inskriven och klar. Det är bara att dyka upp på operation på torsdag. Shit!!

På vägen hem hämtade vi ut ett babyskydd till bilen som man kan hyra på sjukhuset.

Jag sov skitdåligt inatt och kommer nog tyvärr inte få så värst många timmars sömn innan torsdag skulle jag tro. Har för mycket i skallen nu.

3 kommentarer:

Marie sa...

Ja visst är det sjukt att man sover minst när man behöver det som mest.
Hoppas det går fort fram till torsdag i alla fall :)

Gott Nytt År :)

Anonym sa...

Lycka till, det kommer gå bra! Ska bli så spännande att få se vem som bor där inne :) /Marie

Sara sa...

Lycka till imorgon! :) Kommer vänta med spänning på uppdatering. Det kommer gå jättebra. Kram