fredag 13 december 2013

M längtar efter bebisen lika mycket som oss. Hon pratar, gosar och pussar på magen varje dag. "Kom uuuut ur mammas mage!" Ropar hon och och lutar sitt lilla huvud mot mig.

Jag förklarar för henne att bebisen inte kommer riktigt än. "Snart," svarar hon och nickar. Och hon pratar ofta om att doktorn ska hjälpa mamma att ta ut bebisen och att hon ska bo hos mormor då.
Hon är fortfarande så liten, men redan så klok och förståndig. Min lilla, stora tjej!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har precis fått reda på att jag är gravid med nummer två (spontangravid, första med pergotime) och det kommer vara nästan två åt mellan våra små, som för er vad jag kan förstå! Så kul att få läsa om hur du känner tänker osv. Hoppa det går bra alltihopa!

/Marie

Milla sa...

Marie: Åh, vad roligt! Stort grattis till er! <3 Ja, vi befinner oss ju i exakt samma sits då. :) Tänk, vad härligt det är att vi lyckades bli gravida spontant!

Stort lycka till!

Anonym sa...

Oh Milla! Så längesen det var nu. Ingen FB och ingen blogg.. sitter sällan vid datorn men nu klickade jag in och ser att du ska ha en till!!! Åh så roligt för er, gud så skoj! Stort grattis och lycka till <3 kanske stöter vi på er när vi ska till Grums under jul :)

Stor KRAM /Lisa (lising)

Milla sa...

Hej Lisa! Vad kul att du kikat in till mig! :D Är allt bra med er? :)
Ja, vi har haft turen att lyckas bli gravida ännu en gång och om 2,5 vecka kommer den lille. <3 Det ska bli sååå spännande! Tack så hemskt mycket för gratulationen och lyckönskningen! :)
Ja, vem vet, kanske springer vi på varann på ica?! Kramkram!

Anonym sa...

Haha ja det skulle va kul!! :) har du Instagram? Jag heter "lisingan" :)

Vi mår bra :)

Lycka till med förlossning och allt!!! :D :D Kram!!

/Lisa