måndag 15 februari 2010

Som jag misstänkte blev jag lite feg när jag väl kom till frisören. Hon ville klippa upp mer bak och lägga lite bredare mörka slingor men jag vågade inte för jag var rädd jag skulle bli helt randig i skallen. Men en uppfräschning blev det iallafall både på färg och frisyr även om det inte blev någon drastisk förändring! Nästa gång ska jag fan VÅGA lite mer. Som sagt, det är ju bara hår.
Blev helnöjd med färgen även om jag nu i efterhand kanske hade önskat att jag fått ännu mer mörka slingor i. Det är lätt att vara efterklok.


FÖRE

Värsta utväxten och bara långt hår liksom.


Ja, det var inte så lätt att ta kort på hur det såg ut bak själv. Jonas var inte hemma. Och de där fläckarna på den gamla spegeln blev ju väldans tydliga ser jag. Bortse från det. :P
EFTER

Lite mörkare överlag med några mörka slingor här och där samt två långa hårtestar som markerar frisyren lite.


En hel del borta på längden bak. Det ser ojämnt ut, men det är det inte. Det är bara det att håret inte ligger precis på plats. Dessutom är det taggat och utskärt med kniv.

5 kommentarer:

Marie sa...

Det blev ju snyggt det där :)
Jag är lika feg jag när det kommer till håret. Klipper bara topparna. Och skulle jag våga och klippa en frisyr så ångrar jag mig nåt så gruvligt länge efteråt *s* så för mig är det nog inte "bara" hår :p

Annika sa...

Åh vad fint det blev, både klippningen och färgen!! :D Kram

Malla sa...

SÅ snyggt!

Amantes K sa...

Riktigt fint blev det.. Alltid kul att läsa en ny blogg.. Följer den med glädje..ler..kram Katja(ny följare)

tezz sa...

Va fin du blev i håret:)

Jag skulle verkligen behöva klippa mitt med, men för mig är det bara topparna som gäller.. haha lite nojjig att frisören ska klippa av mig håret så jag klipper själv eller betalar en av syrrans bästa vänner som är frisör ;)
Kanske borde våga testa en salong igen.. vet du ngn bra??

Ja nu är bloggen min öppen igen!!:D