söndag 21 februari 2010

Jaha ja. Då var man hemma igen. Hade sån tur att jag fick åka med snälla A hem så jag slapp gå i kylan. Vi snackar K Y L A här. Termometern utanför fönstret visar på - 20 grader. Fy fan, vad trött jag är på snö och kyla just nu.

Men arbetsdagen har iallafall varit lugn och fin. Under de timmar jag var ledig mitt på dagen träffade jag syrran. Hon mötte upp mig vid affären och så handlade vi lite ingredienser vi behövde till vår lunch. Det blev färskpasta med citron, parmesan, päron, vitlök och valnötter. Jävligt gott faktiskt.

Efter maten satt vi och degade i soffan och diskuterade syrrans nya lägenhet och livet i allmänhet. Det var mycket trevligt. Att jag har haft hennes sällskap idag innebär att jag inte gått och lagt mig och sovit något alls under min lediga tid. Det händer inte ofta kan jag tala om. Och konstigt nog känner jag mig ganska pigg ändå. Mycket märkligt med tanke på att jag jobbat sex dagar i sträck, varav 30 av veckans timmar har varit under de senaste tre dagarna.

Imorgon ska jag försöka ta mig iväg och träna. Om jag orkar. Och så ska jag försöka få tummen ur arslet och börja plugga lite. Jag har inte sådär jättemycket kvar och det är ju bara dumt om jag blir så förslappad att jag inte pluggar alls. Jag har ju bara den här kursen kvar. Skärpning!

Annars har jag en del saker att göra under kommande vecka; begravning, metodlektion i skolan, fika, promenad, plugg, jobb, träna, betala räkningar... ja, såna saker ni vet. Nu får vi se om jag hinner med allt jag skulle vilja också.


Citronpasta med päron & valnötter.

0 kommentarer: