onsdag 10 februari 2010

Detta låter kanske lite konstigt, men jag satt i soffan och lät tankarna vandra iväg på lite allt möjligt och då kom jag på att jag faktiskt inte har sett en enda silverfisk sedan vi flyttade hit. I gamla lägenheten fanns det några stycken som hängde både i badrummet och köket. De är äckliga, de där silverfiskarna. Jag är glad över att jag ännu inte sett någon här!

I Göteborg hade jag också många. Och där var de stora som hus. Kanske var något i Göteborgsvattnet. Ibland hoppade de rakt ner från diskbänken och störtade mot golvet i en jävla fart. Tror de försökte göra slut på sitt lidande. Det kan inte vara så jäkla upphetsande att vara en silverfisk.

Deep shit Milla, deep shit.
Det börjar nog bli dags att tänka på refrängen så att säga.
Godnatt.

4 kommentarer:

Malla sa...

Hej, kul att du lämnade kommentar. Alltså silverfiskar är vidrigt äckliga. En höll på att orsaka att jag halvt dog en gång. Höll på att färga håret, tog en spegel och skulle kolla hur det såg ut där bak - fick panik över att det såg förfärligt ut. I paniken tappade jag spegeln och fick 7 år olycka. Då jag skulle plocka upp skärvorna blir jag nästan attackerad av en gigantisk äcklig silverfisk. Usch! äckligt.

Gizze sa...

Tack för titten i min lilla vrå;)

Din pres. är ju härlig alltså! Jag skrattade högt...
Oj vilka sjukdomar man kan ha...-Själv har jag slagit i huvudet,och har fått en fruktansvärd huvudvärk och fick kommentar av läkaren: "nån hjärntumör tror jag inte det är" Hahaha,, snacka läkarkonst va;)
Mat Är Gott Ska va Gott Jag Älskar att Äta hihi & Vin är också Gott- man måste få njuta av livet;)

Inga silverfiskar i sikte idag, men ibland dyker de upp...

Ha en fin torsdag! /Gizze

Malin sa...

USCH VILKA ÄCKLIGA DJUR! Det var du som fick mig nyfiken när du undrade samma sak häromdagen!!! kramiz m

Annika sa...

Fy va äcklig! Äckligt djur den där silverfisken ;P Kram