måndag 14 september 2009

Idag har jag fått väldigt lite gjort. Inte ett skit faktiskt. Jag kände mig lite down förut när jag hade ringt för att få en telefontid med läkaren. Jag skulle ha pluggat, men när mami ringde och frågade mig om jag ville med på en snabbshoppingtur i stan så var jag inte sen att hänga på! Jag tänkte att jag kanske mådde lite bättre av att shoppa mig lycklig. En stund iallafall. Och det gjorde jag också. Jag köpte världens FINASTE spegel. Billig var den också. Och stor. Och så köpte jag ett nyckelskåp, två vita kuddfodral till soffkuddarna, tygservetter och ett par gardiner till sovrummet. Bilder kommer förmodligen inom kort på vissa av grejerna.

Lite lyckligare, men jävligt mycket mer stressad återvände jag hemåt. Klockan hade börjat bli mycket och jag skulle iväg och träna med Gabs, så vi slirade in framför min port runt 16.30, baxade in spegeln, bytte blixtsnabbt om och sedan körde mami mig till badhuset där det var dags för ett boxpass. Det var kul! Nu håller vi på och fixar lite kvällis här, jag och Jonas. Jag vet, i senaste laget, men vi äter sent i den här familjen. Så är det.

Imorgon är det dags för föreläsning i skolan. Om demens. Vi får väl se om jag får med mig några matnyttiga tips och kunskaper hem. Efter att ha jobbat med dementa i sju år så är man ju lite rutinerad! ;)
Jag har förövrigt mått ganska bra idag. Nästan inget illamående och nästan inget yr. Bara en skvätt imorse. Sweet.

Well, nu ska jag steka kyckling.

1 kommentarer:

Marie sa...

Jag inbillar mig att det är det som är felet på mig i alla fall *s* sen om det stämmer är en annan femma :p

Gôtt att du mått lite bättre idag då :-)