lördag 19 september 2009

Jag hann ju med att gå på barnkalas idag innan jobbet. Det var mitt söta kusinbarn Thea som fyllde år. 2 år. Det har gått så jävla fort! Hon blir bara sötare och sötare för varje dag den tjejen. Och jag känner hur det suger extra mycket i bebistarmen på mig när jag träffar henne. Idag var det särskilt mycket. Jag kan inte hjälpa det. När hon kommer och kryper upp i ens knä så smälter man totalt. Ojoj, vad jag skulle vilja ha en alldeles egen liten. Det är min största önskan här i livet.

Mia hade bullat upp (haha) med massvis av delikata bakverk. Dock glömde jag att ta kort på själva tårtan. Den var god dock! Jag och Lina gick dit runt tolv, och sen runt halv två var jag tvungen att avlägsna mig för att åka mot jobbet. Hade mycket hellre stannat en stund till. Jag fick iallafall en stor kram och en puss på truten av charmtrollet innan jag gick. :)

Och nu har jag precis kommit hem från jobbet. Lite småtrött är jag. Ska nog snart ta med mig datorn in till sovrummet och kolla på något avsnitt av Vem vet mest innan jag somnar. Imorgon är det upp i arla morgonstund som gäller!


Cupcakes med frosting.

Chokladmuffins som är pimpade med glasyr och sockerblommor.

Älskade dumelkakor.

Kärleksmums.

Neg...eh..Chokladbollar.

Thea visar upp de två t-shirtarna som hon fick av mig och Jonas.

Andra presenten från oss var glittriga hårspännen.

Som hon såklart ville ha i håret.

Mycket impad av mitt kamerafodral.

Stora tjejen blåser såklart ut ljusen själv.


1 kommentarer:

Malin sa...

Söta kakor och söt tjej! Förstår att du hade det trevligt!! Och jag är säker på att även du ska få uppleva detta mirakel, det kommer när du minst anar det! Man får aldrig tappat tron och hoppet min vän... kramiz M