måndag 21 september 2009

Jag drömde om vampyrer inatt och vaknade med hjärtklappning av att klockan ringde i svinottan. Kände att jag var alldeles torr i strupen. När jag kravlat mig ur sängen, kisande gått till köket och klunkat i mig ett glas vatten kände jag att jag hade SKITONT i halsen. Jaha, tänkte jag, då är det väl min tur då. Det är halva min avdelning på jobbet som har varit hemma och varit sjuka den senaste tiden. Jag fick snällt plocka med mig honungen till jobbet där jag hällde i mig massa te. Halsontet har inte blivit värre under dagen (ta i trä) men jag tar inget för givet. Det kan komma att bli värre. Det blir dock ingen box med Sara, det törs jag inte.
Jag är sådär äckligt trött idag igen. Jag vill bara lägga mig och sova hela tiden.

Jag har varit hos A efter jobbet för att få en uppfräschning av hur den där jäkla vikariebanken funkar. Vi får väl se om jag får något grepp om det!
Nu tänkte jag göra klart skoluppgiften från igår som jag inte orkade då.
Imorgon är det metodlektion i skolan, och på eftermiddagen väntar jag då äntligen samtal från min läkare! Han har en förmåga att liksom snacka bort mig på vägen, men imorgon ska han få sina fiskar varma! Han måste efterlysa min mens. Han måste hitta den. Så är det bara. Jag tänker stå på mig.

2 kommentarer:

Therese sa...

Jag menar så! Skor för vuxna borde kunna börja på 35, det finns faktiskt ganska många vuxna som inte har större fötter än så och ibland vill man ha vanliga, fina vuxna skor.
Att lägga i sulor i för stora skor kan funka så att det känns bättre, men det blir lätt lite snubbligt ibland.
Hoppas du inte blir sämre utan att det går åt rätt håll med halsontet!

gaby sa...

läser du twilight böckerna nu lr?? drömde om vampyrer å varulvar varje natt som ja läste ur dom böckerna.. :) hoppas du e bättre i halsen lr att den iaf inte blivit sämrre. ha de gött gumman! puss