måndag 21 september 2009

Jag gick allt och la mig en sväng förut. Efter att ha suttit framför datorn och pluggat lite låste sig skiten på något vis och jag vågade inte göra nånting av rädsla för att allt jag skrivit so far skulle försvinna. Det gjorde inget för jag var så trött att ögonen gick i kors på mig. Jag behövde en paus. Så jag gick och la mig.

Tio minuter senare ringde det på dörren. Jag orkade inte gå och öppna. Jag försökte köra med telepati: Om det är du Marie, så öppna bara dörren och gå in. Det lyckades tydligen för in genom dörren klev just syrran herself. :) Hon var bara på kortvisit så efter att ha vinkat av henne kröp jag ned i sängen igen. Jag skakade och frös som en liten nakenhund.

Fem minuter efter att jag lagt mig ringde min telefon. Jag hade precis slumrat till och fattade nada. Hann inte svara heller för den delen. Lyckades kisande urskilja siffrorna och såg att det var Robert. Knappade in ett hastigt sms om att vi skulle höras senare eftersom jag sov just nu. Och tror ni inte på fan att jag lyckades sova i hela femton minuter(!) innan det återigen ringde i min mobil. Denna gång var det min kära mor som erbjöd sig att komma in till stan och hämta upp mig efter skolan eftersom hon ändå hade ett ärende i stan. Jag sa tacksamt ja till detta erbjudande. Och sen, sen somnade jag. Jag sov i en halvtimme ungefär. Kände mig fakiskt lite piggare när jag vaknade.

Gick och fixade lite käk eftersom min mage sa ifrån rejält. Sedan satte jag mig och pluggade lite till. Jonas kom hem och vi kramades. Sedan läste jag lite till och skrev lite mer. Och nu är jag sådär trött igen och orkar inte se ett enda ord till om celldelning eller skelettets olika delar.

Inspirerande dag jag har haft va?
Nu tänkte jag eventuellt kolla om det finns något kul att se på datorn. Annars blir det boken. Imorgon blir det som sagt skola igen. Ingen ro att få här inte!
Natti.

0 kommentarer: