fredag 12 mars 2010

Vad härligt det är att slå upp sina blå när solen strålar som besatt utanför fönstret!
Natten som varit har dock inte varit lika härlig. Jag har vaknat 6-7 gånger av att jag varit yr i knoppen. Men det går över fort, bara på kanske 5-10 sekunder. Men det är naturligtvis jävligt obehagligt ändå!

Jag ska snart gå och stoppa i mig lite frulle, jag har så svårt att äta direkt på morgonen och vill gärna vänta en stund innan. Annars mår jag illa och det bara växer i munnen på mig.
Idag blir det ingen träning eftersom jag har en massiv träningsvärk i benen. Tänkte ta en promenad i det underbara vädret istället. Snön smälter bort snabbt nu.

Vår nya tv anländer idag också, så då har Jonas något att pyssla med sen. Jonas är precis i detta nu och tar ut pengar för att kunna betala den. Jag var INTE så glad när jag kom hem från Götet och han glatt berättar att han äntligen beställt en tv. Min ekonomi hade inte riktigt räknat med den utgiften. Tv-apparater är inte direkt billiga.

1 kommentarer:

M sa...

hmm, har du kollat synen och hörseln?? Vore ju skönt om du fick bort det där, för det är jobbigare än folk tror... Opps, ja tv apparater är inte direkt billiga, men är det inte typiskt karlar hi hi... kramiz m