söndag 14 november 2010

I´m free at last! Ljuuuuvligt.
Nä. Så illa är det inte. Men efter en 50-timmars arbetsvecka är jag ganska trött faktiskt. Det ska erkännas. Imorgon är jag alltså ledig. En hel dag. Då ska jag klippa & slinga mig på morgonen och sen tror jag att jag ska åka in till stan en sväng för att eventuellt införskaffa mig en jacka och ett par pjucks. Så den lediga dagen lär gå väldigt fort skulle jag tippa på.

Det är ju Fars Dag idag också. Jag och syster skulle ha varit och grattat vår lilla papps, men det blev inget med det. Syrran har haft onda förvärkar, pappa är skitförkyld (och jag likaså) och så har jag jobbat delad tur så jag har varit svintrött. Skulle ha gått dit på mina lediga timmar egentligen, men eftersom läget var som det var blev det alltså inget. Vi får ta det vid ett senare tillfälle helt enkelt. Vi har köpt biljetter till den nya Cornelis-filmen till honom. Den vill jag se själv också!

Istället för att fira far har jag legat på soffan och slumrat i stort sett hela min lediga tid. Kröp upp runt tretiden och käkade våfflor som J hade gjort iordning åt oss och sen begav jag mig av tillbaka till jobbet för dagens andra pass.

Nu har jag precis kommit ur duschen. Ska äta en bit tårta, som J smugglade med hem från kalaset igår, läsa lite bloggar och vänta på att mitt hår ska torka lite innan jag går och lägger mig.

4 kommentarer:

Santi sa...

ja, det är Cristian Chivu i INtermilan som åkte på en kraftig huvudskada för ett tag sen

han måste ha på sig den nu i början av läkarna, annars kan han dö om han fåer en ny smäll

därför måste han ha på sig den mössan

Madde sa...

Oj 50 timmar

Therese sa...

Den där tån har fortfarande inte hittat hem, men som tur är så behövs ju inte den tån så mycket för balansen och sådär :)

Jag visste inte att det finns en speciell dag för kladdkakan. Måste ju nästan ge mig på att baka en inom den närmsta framtiden.
Du skulle möjligtvis inte vilja bjuda på ditt recept? :)

Malla sa...

vart håret bra?