måndag 8 november 2010

Det stank permanentvätska i hela bussen. Jag fick huvudvärk.
När jag anlände till Lina i lördags var Gaby där med barnen. Lina höll på att fixa en chokladkaka. Vi fikade och satt och pratade och jag fick snosa lite bebis. Katrin anslöt och vi lyckades tjata med henne ut också. Gaby gick hem till sitt, Katrin likaså, eftersom hon skulle duscha och greja lite. Jag och Lina drack öl och lagade mat -Tacos. Mycket gott.

Katrin kom tillbaka och vi gick över på rödtjut. Sen tyckte Lina att vi kanske borde ta en varsin minttu-shot innan vi gick också. Sagt och gjort. Kom på att vi inte sminkat oss ännu och jag kände att det inte var världens bästa idé att göra det efter detta alkoholintag. Men vad hade jag att välja på? Det blev ett godkänt resultat.

Traskade bort till Blue Moon. Där var det kö. Lång kö. Och folk betedde sig som idioter. Jag insåg både en och två gånger varför jag inte går ut oftare än jag gör. Folk verkade tro att det var någon jävla rockkonsert och stod och trängdes och tryckte på som fan. Vi kom iallafall in till slut. Gick till baren och handlade, sen rockade vi loss inne på dansgolvet till strax innan stängningsdags. Då gick vi och hämtade ut våra jackor. Det var en skitrolig kväll!

Katrin cyklade hem till sig och jag och Lina gick och köpte en varsin baguette som vi tog med hem och åt. Det snurrade i skallen. Vi låg och pratade länge innan vi somnade. Vaknade första gången när solen höll på att gå upp. Mådde skitilla och skallen snurrade fortfarande. Lyckades dock somna om igen som väl var.


Orolig för sminkningen.

2 kommentarer:

madde sa...

tänk att bebisar luktar så gott

Malla sa...

haha, låter som en galet kul kväll! :D