tisdag 9 november 2010

Det är ju inte klokt, men jag har ont i huvudet idag igen. Det är en väldigt diffus värk. Egentligen är det knappt någon värk, utan mer en konstig, luddig känsla av att det snart ska bryta ut en riktig huvudvärk av värsta slaget. En tryckande obehagskänsla. Skumt.

Har jobbat idag och det har varit en ganska bra dag på jobbet. Höll på att frysa ihjäl när jag cyklade hem i snålblåst och snöyr. Inte ens duschen hjälpte. Har frusit hela kvällen, trots att jag sitter inlindad i en filt. Har jag nämnt att jag HATAR denna årstiden? Jag HATAR den!

Resterande del av dagen kommer inte bjuda på särskilt mycket. Blir lite tv, lite dator, lite glass och sen ska jag lägga mig och läsa.

1 kommentarer:

Essi sa...

Usch då, inga kul om man inga gillar den här årstiden. Men tänkte så här, de är mörkt ute, snön lyser vackert och visar oss vägen. Inne förvandlas skuggorna på väggarna av alla ljus som lyser. Vi kan äntligen med gott samvete krypa under filten, läsa en bok, se en bra film eller bara umgås. Med en varm kopp dricka blir allt så mycket bättre! Passa på att hitta de positiva i allt, de är ljust ute med frisk luft och för varje dag är den mörka persioden en bit borta igen :) Kram